Call us


'Alles loopt op wieltjes' .... en dan gaat het licht uit - The ABISS OT / IT Challenge
14/09/2023
'Alles loopt op wieltjes' .... en dan gaat het licht uit
 The ABISS OT / IT Challenge
Beste,
 
Herkenbaar ? (hopelijk niet integraal...)
U leunt vol zelfvertrouwen achterover, even loerend naar het dashboard van de digital twinversie van uw dromen, waar u OEE net geen 98 % aantikt, terwijl u -net nippend aan uw welverdiende Latté- wordt gebeld dat alle lichten, dito alle productielijnen, in shutdown gaan. U zou voor minder proesten... 
Het moet u maar overkomen nietwaar?
Digitaliseren en automatiseren van operations, de taak en missie van iedere ambitieuze industriële CIO/CTO/COO. En toch gebeurt het met grote regelmaat (de namen en precedenten zijn legio)... Tijd, geld en middelen voor de cyberbeveiliging van iedere sensor, camera, sturing of device die in een geconnecteerde IioT-omgeving terra’s data migreren zijn er amper. Met veel tegenzin, en liefst na een incident (zoals bij menig verzekeringspolis), krijgt die fameuze cyber roadmap eindelijk de nodige prioriteit en centen toegestopt.

ABISS 2023, waar IioT en smartmanufacturing integraties , gecombineerd worden met alle “Security of Things” ingrediënten, confronteert u niet alleen met de diagnoses en zwakke schakels, maar presenteert ook het medicijn. OT-en IT management verkrijgen binnen het summit-gehalte alle inzicht en expertise tijdens de talks van experten en sectorgenoten, gecombineerd met de technologiedemo’s in het beursgedeelte.

 
Registreer gratis uw (team)bezoek aan ABISS 2023
What’s on the CyberOT Menu ?
EXPERT CLASSES
  • Philip De Bie van Picanol vertelt hoe plots het licht uitging bij Picanol. Hij gaat dieper in op het incident, de diagnose van de zwakke schakels, risico’s, en vooral hoe Picanol zorgt dat het nooit meer voorkomt.
     
  • Wouter Van Parys, in de lead voor het globale cyberteam van Barry Callebaut, legt uit hoe zijn team historisch vanuit een zijspoor van automatisering is uitgegroeid tot een speciale organisatie met een duidelijk mandaat om de cyberweerbaarheid van de productie- en opslagfaciliteiten te vergroten.
     
  • Peter Versmissen en Jens Baetens van Deloitte demystifiëren de nieuwe NIS2-richtlijn, want productiebedrijven hebben de handen vol, alleen al met de juiste interpretatie er van. Ze leggen ook uit hoe u de juiste policy en roadmap als COO/CIO/CTO helpt uittekenen.
 
Ontdek alle Expert Classes op ABISS 2023
DEMO'S & PITCHES
Gecombineerd met deze Talks moet u uiteraard ook demo’s zien van technologiebedrijven die 'skin in the game' hebben. Ontmoet mondiale platformbouwers en gespecialiseerde integratoren die niet alleen oplossingen tonen, maar ook uw oplossing kunnen meebouwen.
 
Concreet, naar ABISS 2023 komt u niet alleen om al uw industriële flows digitaal synchroon in de pas te laten draaien, maar dus ook om u niet te verslikken in uw ochtendlatté als plots het licht uitvalt...

Registreren voor de summit, classes en de beurs doet u hier, beperkt tot 1200 'digital innovators'. Bemachtig tijdig uw -gratis - plaats is dus de boodschap.

Organisatie|Verkoop|InfoInvent Media BV

Doorniksesteenweg 216 | 8500 Kortrijk

Sales :
+32 56 24 11 40 - Iris Devos
+32 56 24 81 91 - Aäron Couckuyt

Exhibition Support :
+32 56 24 59 46 - Virginie Deneckere

Exhibition Management :
+32 56 24 81 82 - Sven Mollie

Email
abiss@industrialfairs.com


Wanneer


Donderdag 3 oktober 2024
09.00 - 17.00

Waar


Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

© Invent Media : All rights reserved - Privacy Policy
edit afsluiten