Call us

Waarom ABISS ?

5 goede redenen waarom uw potentiële klanten ABISS ongetwijfeld zullen bezoeken… of waarom u exposant zou moeten zijn

  1. Digitaliseren en automatiseren is een continu proces van leren, oriënteren, toetsen, bijsturen en vervolmaken . Ideaal hiervoor is een beurs/congres waar technologieaanbieders met hun kennis, in combinatie met persoonlijke gesprekken, bijdragen tot het ondernemen van de juiste acties.

  2. Het digitaliseren van een ‘productiebedrijf’ behoort tot de meest complexe digitaliseringsopdrachten. Het aantal bedrijfsprocessen in een productieonderneming is immers veel groter dan in een retail- en dienstenmodel. Tussen engineering en de effectieve levering/distributie van het product zitten talloze andere processen zoals planning, maintenance, prototyping, kwaliteitscontrole, factory lay-out, supply chain, HR, ordering… ABISS is dan ook ‘the place to be’ voor zowel totale als partiële integratie van digitaliseringssoftware.

  3. Digitaliseringprojecten zijn complex, duur, tijdrovend en hebben een gigantische impact op het businessmodel. Bedrijven die de eerste stappen zetten, of reeds in een verder stadium zitten, hebben nood aan betrouwbare partners voor technologie, begeleiding, implementatie, opleiding en ondersteuning. Reden te meer om face to face contacten te leggen met bedrijven die de bezoeker kunnen overtuigen dat ze deze expertise in huis hebben en bijgevolg het vertrouwen van de klant verdienen.

  4. Digitaliseren zit in de lift. Het aantal leveranciers van software, apps en diensten neemt exponentieel toe. Voor de betrokken teams uit het doelpubliek wordt het steeds moeilijker om de knoop door te hakken en de juiste keuzes te maken. Op ABISS krijgt de bezoeker een overzichtelijke stand van zaken gepresenteerd die hij op geen enkel ander beursplatform kan vinden.

  5. Op ABISS wordt de bezoeker getrakteerd op maar liefst > 80 technologieleveranciers, 14 high-level Expert Classes binnen de 3 thema’s Industry of Things, Intelligence of Things en Security of Things én tal van dedicated demovoorstellingen. Kortom een unieke industriële/ digitale summit & technologiebeurscombo met sterk gefilterde profielen en teams uit de industrie.

Upcoming Events

Content Partners

Media Partners

Twitter

Organisatie|Verkoop|InfoInvent Media BV

Doorniksesteenweg 216 | 8500 Kortrijk

Sales :
+32 56 24 11 40 - Iris Devos
+32 56 24 81 91 - Aäron Couckuyt

Exhibition Support :
+32 56 24 59 46 - Virginie Deneckere

Exhibition Management :
+32 56 24 81 82 - Sven Mollie

Email
abiss@industrialfairs.com


Wanneer


Donderdag 3 oktober 2024
09.00 - 17.00

Waar


Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

© Invent Media : All rights reserved - Privacy Policy
edit afsluiten