Call us


11:45 - 11:55
Wat is het geheim van een succesvol Vision-AI project?
Pieter Langsweirdt | | KAPERNIKOV

Vision-AI gaat over het gebruiken van artificiële intelligentie op camera beelden. Visueel, maar ook 3D beelden, thermische of onzichtbare.

Net zoals een ERP systeem of BI omgeving is Vision-AI een tool die elk bedrijf wil kunnen inzetten. Maar hoe integreer je Vision-AI in je product? Of hoe verbeter je een bestaand productieproces met Vision-AI? Wat zijn de mogelijkheden en valkuilen?

Het team van Kapernikov helpt al 10 jaar met het integreren van computervisie bij toonaangevende Belgische bedrijven. Onze ervaring zal u inspireren om het meteen goed aan te pakken.

> Bekijken op ABISS Digital
11:55 - 12:05
Het belang van kwaliteitsmanagementsoftware
Joris Henrotay | | INFOLAND
We leven in een snel veranderende wereld waarin nieuwe ontwikkelingen razendsnel op ons afkomen. Om concurrentieel te zijn, wil je als bedrijf steeds vooroplopen qua technologie. Tegelijkertijd moet je voldoen aan wet- en regelgeving. Voor vele bedrijven en werknemers is het een behoorlijke uitdaging om altijd en overal te beschikken over de meest recente info, om snel te kunnen inspelen op incidenten en afwijkingen én grip te krijgen op risico’s die invloed hebben op de kwaliteit van hun producten en diensten. Wij van Infoland denken al 25 jaar mee met het continue verbeterproces van organisaties in de industrie, o.a. met het verhogen van de kwaliteit en veiligheid met de inzet van software. En met succes! Inmiddels werken 1,7 miljoen professionals met veel plezier met onze Zenya software. Zenya is dé beste software voor zowel kwaliteitsmanagement als risicomanagement. We ondersteunen veel organisaties in verschillende branches zoals de (maak)industrie, laboratoria, voedingsmiddelenindustrie en de energie- en watersector en ook in de zorg.

Onze expert Joris Henrotay vertelt je in deze sessie hoe kwaliteits- en risicomanagementsoftware bedrijven en werknemers helpt om meer grip te krijgen op thema’s als kwaliteit, veiligheid, milieu en compliance én zorgt voor meer betrokkenheid bij de werknemers.

> Bekijken op ABISS Digital12:05 - 12:15
Hoe haal je gegevens uit uw machinepark?
Klaus Ebinger & Bart Baert | | TURCK MULTIPROX
Nieuwe machines hebben tegenwoordig standaard een digitale twin, maar hoe zit het met machines van oudere generaties? Ze werken nog prima, maar hoe kun je deze brownfield digitaliseren om de efficiëntie te meten en te verbeteren? Met Turck Interfaces bieden we eenvoudig te starten oplossingen die uitbreidbaar en toekomstbestendig zijn. We laten in de praktijk zien hoe u onze interfaces kunt gebruiken en hoe u er uw voordeel mee kunt doen.

> Bekijken op ABISS Digital12:45 - 12:55
Digitalisering en automatisering voor slimme logistiek van speciaal afval
Olivier Knockaert | | BRIGHTEYE
Vanheede bouwt een nieuwe locatie waar de operationele stromen zijn gecentreerd rond een centraal state-of-the-art geautomatiseerd magazijn. Alle logistieke- en productiestromen worden volledig aangestuurd door Momentum, het MOM (Manufacturing Operations Management) systeem van Brighteye, dat gekoppeld is met het ERP. Deze Industrie 4.0 faciliteit en het MOM-project onderscheiden zich door hun real-time productieplanning met een omgekeerde Bill of Material (BOM) om afval te verwerken.

> Bekijken op ABISS Digital12:55 - 13:05
Haal meer uit je machinedata: Het belang van hoge resolutie datacaptatie en edge analytics
Nick Maes | | IBA Benelux
Vaak begint datacollectie en -analyse met een bescheiden testproject, maar al snel komen er meer datatypes bij en ook gebruikers die steeds meer willen doen met deze data.

Met de hardware en software van iba Benelux krijgt u inzicht in data op alle resolutieniveaus en kunt u machinegegevens zonder beperkingen koppelen. Onze oplossing groeit mee met de omvang van uw project, uw bedrijf en uw budget.

Daarnaast kunt u vertrouwen op de uitgebreide ervaring van IBA AG in diverse sectoren. Wij bieden snelle begeleiding voor uw specifieke toepassingen en analyses, gebaseerd op jarenlange expertise.

> Bekijken op ABISS Digital


13:05 - 13:15
A new ERP: van analyse tot Go – Live
Ruben Deylgat | | CTAC
14:25 - 14:35
Operationele uitmuntendheid en veiligheid in hedendaagse industriële omgevingen
Ben Barker | | SERVICENOW
Herschep je OT-strategie met het Now-platform. Industriële organisaties worden vandaag de dag nog steeds geconfronteerd met een spervuur aan zakelijke uitdagingen. Hierdoor worden productiviteit en uptime nog belangrijker en wordt de focus op OT-expertise versterkt om de efficiëntie en beveiliging te leveren die essentieel zijn om de activiteiten draaiende te houden, terwijl de financiële schade van systemen die worden verstoord door cyberaanvallen wordt voorkomen. Bekijk hoe ServiceNow de moderne OT-complexiteit vermindert, ongeplande downtime voorkomt en de hele onderneming beveiligt.

> Bekijken op ABISS Digital14:35 - 14:45
Uitdagingen bij het implementeren van Advanced Production Scheduling software
Geert Jacobs | | ACTEMIUM
Aan de hand van een aantal projecten delen we graag onze ervaring met de implementatie van Advanced Production Scheduling software bij onze klanten. We focussen op de uitdagingen, de pitfalls en de resultaten. Tot slot kijken we vooruit naar enkele challenges die in de industrie op ons afkomen en tonen we u hoe Advanced Production Scheduling software hulp kan bieden bij de nakende energietransitie.

> Bekijken op ABISS Digital14:45 - 14:55
10% OEE verbetering bij Jacques IJs met FactryOS
Frederik Van Leeckwyck | | FACTRY
Gehinderd door een op papier gebaseerde productieworkflow, verlangde Jacques IJs naar digitale transformatie. Door de implementatie van FactryOS kan het Belgische ijsbedrijf de productie nu in realtime monitoren en beheren, met een aanzienlijke impact op de efficiëntie, opbrengst en kwaliteit.

Tijdens deze presentatie delen we het proces van implementatie, de verbeteringen die je typisch mag verwachten bij implementatie van MES, en enkele do’s en don’ts om jouw MES project tot een goed eind te brengen.

> Bekijken op ABISS Digital15:35 - 15:45
Hoe automatisering en digitalisering de veiligheid en de operationele uitmuntendheid op de werkvloer verhogen
Simon Nuttin | | DELAWARE
Leer hoe we een automatiserings- en digitaliseringsprogramma hebben opgezet om de veiligheid op de werkvloer te verhogen en de operationele uitmuntendheid te verbeteren. Onze aanpak voor digitale transformatie? We beginnen met een bottom-up screening van kansen voor industriële automatisering en digitalisering. Vervolgens prioritiseren en scannen we de verschillende potentiële projecten, wat uiteindelijk leidt tot een volledig automatiserings- en digitaliseringsprogramma dat bestaat uit verschillende parallelle initiatieven. Ontdek het in detail tijdens deze sessie.

> Bekijken op ABISS Digital15:45 - 15:55
Van Ei tot IoT: De Digitale Transformatie van de Broedindustrie
Pieterjan Bulteel & Boris Rogge | | METANOUS
Petersime, marktleider in de ontwikkeling van broedmachines, biedt hun klanten al decennia lang oplossingen aan. Van ei tot kuiken, zorgen zij dagelijks voor de ideale broedomgeving. In de huidige connected supply chain wereld kwam echter de bijkomende vraag van hun klanten: 24/7 realtime informatie en controle, data dus.

Om die service te kunnen aanbieden creëerde Petersime samen met Metanous een custom IoT platform op de bestaande Azure infrastructuur waar alle livestream info gevisualiseerd, gemonitord en geanalyseerd wordt.. Het platform is schaalbaar, secure en flexible. Het resultaat is een hogere performantie, optimalisatie en nieuwe business mogelijkheden. Kom naar deze sessie om te zien hoe jouw machines en data, analyse én expertise de basis vormen voor een innovatief platform. Kippenvel gegarandeerd !

> Bekijken op ABISS Digital15:55 - 16:05
Hoe u waarde creëert en succesvolle digitale producten bouwt voor uw partners en klanten
| | IN THE POCKET
Software bouwen & laten samenwerken met hardware is al moeilijk, succesvolle digitale producten bouwen die nieuwe waardestromen openen in een complexe industrie is nog moeilijker.

In The Pocket legt uit hoe u pragmatische oefeningen kunt gebruiken om te bepalen wat echt een verschil zal maken voor uw partners, klanten en gebruikers. Moet je een applicatie bouwen of is het belangrijker dat je API's razendsnel zijn? Zijn ze bereid geld op tafel te leggen voor bepaalde software of verwachten ze functionaliteit als integraal onderdeel van de totaaloplossing?

> Bekijken op ABISS DigitalOrganisatie|Verkoop|InfoInvent Media BV

Doorniksesteenweg 216 | 8500 Kortrijk

Sales :
+32 56 24 81 91 - Aäron Couckuyt

Exhibition Support :
+32 56 24 59 46 - Virginie Deneckere

Exhibition Management :
+32 56 24 81 82 - Sven Mollie

Email
abiss@industrialfairs.com


Wanneer


Donderdag 5 oktober 2023
09.00 - 17.00

Waar


Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

© Invent Media : All rights reserved - Privacy Policy
edit afsluiten