Call us


Digital deep dive op ABISS2021
16/09/2021

Als u ten honderd mee bent, en u betrokken bent in de digitale transformatie van een of meerdere afdelingen – dan leest u best even verder.

Op 7 oktober is het zo ver !

Een duizend C-levels en afdelingshoofden uit de industrie komen deze dag samen om hun digitale transformatie even te benchmarken – dit niet alleen met de nieuwste oplossingen…maar ook met sectorcollega’s. Benieuwd hoe uw organisatie en medewerkers er voor staan, welke stappen u best neemt of overslaat, en welke nieuwe kansen er voor het grijpen liggen?

Een greep uit onze Expert Classes (U vindt ze allemaal hier)

  • Port of Zeebruges versnelt de uitrol 5G, en zeker na de fusie met Port of Antwerp is de missie niet alleen duurzaamheid. De flow aan data en uitgebreide dienstenverlening van nieuwe en competitieve internationale havenmodellen zijn een extra catalysator. Peter Merlevede verduidelijkt de aanpak.
  • Dr. Michael Rademaker van Imec, ontrafelt de hypes, mythes, misverstanden, verkeerde keuzes m.b.t Digital Twins. Met stip een “must be present” voor diegenen die een IioT-strategie uitrollen, keuzes moeten maken , budgetten moeten opstellen , KPI’s moeten oplijsten en de organisatie moeten klaarstomen.

  • Raf Swinnen verduidelijkt hoe het digitale vlagschip van Future Factory Danone werkt, en hoe de geconnecteerde en geautomatiseerde shopfloor real-time data doorstuurt en processen supersnel bijgestuurd worden.

  • Professor Hans Ameel geeft de meest actuele en praktische inzichten in hoe robots in IoT-geconnecteerde processen kunnen en moeten beveiligd worden. Ieder high-grade gerobotiseerd productiebedrijf moet gaan beseffen dat geconnecteerde machines vandaag, en niet morgen, en reeds tijdens integratie in een structureel cyberveilige omgeving moeten werken.

Organisatie|Verkoop|InfoInvent Media BV

Doorniksesteenweg 216 | 8500 Kortrijk

Sales :
+32 56 24 11 40 - Iris Devos
+32 56 24 81 91 - Aäron Couckuyt

Exhibition Support :
+32 56 24 59 46 - Virginie Deneckere

Exhibition Management :
+32 56 24 81 82 - Sven Mollie

Email
abiss@industrialfairs.com


Wanneer


Donderdag 3 oktober 2024
09.00 - 17.00

Waar


Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

© Invent Media : All rights reserved - Privacy Policy
edit afsluiten