Call us


Bezoekers leggen de lat hoog voor ABISS 2022: “we weten al wat mainstream is, we willen next level digital ontdekken”
13/09/2022
We weten al wat mainstream is,
we willen next level digital ontdekken...
Beste,

Inderdaad. De verwachtingen van onze bezoekers liggen hoog voor zowel de Expert Classes als het beursaanbod, vernemen we. Ze willen niet nogmaals bevestigd zien welke projecten vandaag met 'mainstream technologie' worden uitgerold. Ze filteren ook graag nuchter alle hype, en zoeken hoogtechnologische digitale inzichten voor een no-nonsense en budgetvriendelijke oplossing van uitdagingen bij interne operations, maar ook voor het -extern- faciliteren van de klant. Maar ”nieuw” staat niet noodzakelijk voor “beter".

Meer nog, de grootste uitdaging is niet altijd het selecteren van 'een technologie', eerder de gemakkelijke acceptatie en adaptatie van alle medewerkers op de werkvloer. Of het nu om een holistische ERP uitrol gaat, of een slimme maintenance app, alle succes hangt af van de ondersteuning, betrouwbaarheid en het gebruiksgemak.

Onze technologiepartners & experts matchen minstens deze verwachtingen.
Zij zijn er klaar voor, U ook?

'Leren en kopiëren van de beste van de klas' - Expert Classes

Ook onze Expert Speakers binnen de 3 thema’s leggen de laat hoog. We citeren enkele quotes omtrent hun sessie als voorsmaakje:
Steve Decroubele (Galloo): “Als industrieel recyclagebedrijf zijn wij een essentiële schakel & cruciale partner in de supply chain tussen gebruikte materialen en hergebruik. Anno 2022 weet iedereen ondertussen wat de impact van inefficiënte aanvoer en afvoer kan zijn, en welke verantwoordelijkheid we dragen. Galloo deelt haar best practices voor digitalisering en operational excellence met de deelnemers.”
Andries Tacq (Stow Robotics): “Onterecht denken sommige collega’s dat een Digital Twin een modieus, nutteloos en duur hebbeding is, dat een lange uitroltijd vergt en complex is voor de gewone gebruiker. We delen graag even onze ervaring omtrent hoe wij zowel operationeel als commercieel winnen met voorafgaande simulaties en visualisaties van onze te installeren magazijnsystemen. Een digital twin hoeft geen nutteloze nachtmerrie te zijn”
Korneel Verleden (Beaulieu International Group):

“Iedereen is nu vol van Edge computing en data-interpretatie on-premise - Wij leggen graag even uit welke paradigm shift binnen onze organisatie teweeg bracht, en hoe we praktisch en veilig uitgerold, getest en bijgestuurd hebben”
Meer weten & registreren voor deze Expert Classes ? Klik hier !

Zien en checken of de beloftes ingevuld worden op de beursvloer

De line-up van 'big tech players', specifieke integratoren, platform- en app bouwers en startups is impressionant dit jaar. Meer nog, post-pandemie komen we tot de conclusie dat heel wat innovaties, die tijdens de lock-downs ontstonden (en getest werden), nu pas boven water komen op industriële technologiebeurzen. Ruim 90 technologiebedrijven bezetten dit jaar de demovloer van ABISS 2022 in Kortijk Xpo. Een ongeziene waaier van mogelijkheden die digitale innovatieteams doet likkebaarden. Dit alles binnen de 3 leidende thema’s,nl.: Industry of Things, Intelligence of Things & Security of Things.
Bent u al geabonneerd op ons Industrialfairs News?
 
Klik hier om onze Industrialfairs monthly newsletter te ontvangen. Een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen omtrent maaktechnologie, automatiseren en digitaliseren aangevuld met een blik achter de schermen bij C-levels uit diverse sectoren
Industrialfairs LinkedIn
abissummit.eu
Industrialfairs YouTube

Organisatie|Verkoop|InfoInvent Media BV

Doorniksesteenweg 216 | 8500 Kortrijk

Sales :
+32 56 24 11 40 - Iris Devos
+32 56 24 81 91 - Aäron Couckuyt

Exhibition Support :
+32 56 24 59 46 - Virginie Deneckere

Exhibition Management :
+32 56 24 81 82 - Sven Mollie

Email
abiss@industrialfairs.com


Wanneer


Donderdag 3 oktober 2024
09.00 - 17.00

Waar


Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

© Invent Media : All rights reserved - Privacy Policy
edit afsluiten