Call us


De ABISS 2023 Quote: Data is belangrijker dan software bij proces- en kostenoptimalisatie
28/09/2023
De ABISS 2023 Quote
Data is belangrijker dan software bij proces- en kostenoptimalisatie
Niets illustreert beter onderstaande quote van O’Reilly, de man die u trouwens de term 'Open Source' (free software) in de mond legde. Straks op ABISS 2023 begrijpen maximum 1200 ingewijden de juiste nuance bij het statement “software eats the world, but data changes the world”.
Iedere C-level, afdelingshoofd of digital lead uit de industrie die ABISS 2023 bezoekt, beseft dat de ultieme doelstelling is om processen slim, efficiënt, automatisch en digitaal te sturen via het capteren (hardware) van data, om ze vervolgens softwarematig te structureren en te analyseren, met als einddoel de verwerkte data te gebruiken als basis voor de slimme fabriek.

Voor wie deze jaarlijkse (8e) summit voor de digitalisering van de industrie echt nog niet mocht kennen , 
ABISS 2023 wordt terug die witte -industriële event- raaf in de Benelux. Een samenkomst waar iedereen uit de industrie, zowel met de kleinste plannen en budgetten als ambitieuzen met de meest flamboyante digitale implementaties, naar uit (en op) kijkt.
 
Registreer gratis uw (team)bezoek aan ABISS 2023
Hoe u het ook "draait of keert", bekijk de rode draad doorheen de 14 Expert Classes op de 2 podia en het technologie-aanbod op de netwerkbeurs. Het gaat over de meest performante expertise en inzichten omtrent het structureren, verwerken en beschermen van data. Dit met als doel de slimste, kostenefficiënte en winstgevende fabriek te worden.
Op deze summit & beurcombinatie vindt iedereen met bevoegdheden als productie, maintenance, toeleveringsketen, engineering, logistiek, O&O, … zijn concrete oplossing, waar de nadruk eerder ligt op het concrete beoogde resultaat, dan software “x of y” die u daarvoor nodig hebt. Concreet, ABISS 2023 is niet een pur sang  IT-treffen, maar eerder het mekka van slimme en data-driven OT-oplossingen.
All-in-one tool voor een efficiënt (online) bezoek!
ABISS brengt ook de digitale bezoeker in contact met de partners en experten. Via de "digital twin" ABISS Digital kunnen thuisblijvers de sessies & demo’s live en/of uitgesteld volgen, interageren met partners en het beursaanbod ontdekken. Ook de fysieke bezoeker gebruikt de app als handige navigatie- & meetingtool.
 
Keep in mind, ABISS 2023 is geen evenement waar we voor iedereen de deuren wijd open zetten. Deze 1-dags summit & technologiebeurs, inclusief catering, is beperkt tot 1200 gratis deelnemers. Dit dankzij onze ruim 90 technologiepartners die aanwezig zijn op het event. Mocht u nog niet geregistreerd zijn, dan slaapt u er in dit geval beter niet nog een nachtje over. Snel zijn is de boodschap want we naderen de laatste plaatsen.

Organisatie|Verkoop|InfoInvent Media BV

Doorniksesteenweg 216 | 8500 Kortrijk

Sales :
+32 56 24 11 40 - Iris Devos
+32 56 24 81 91 - Aäron Couckuyt

Exhibition Support :
+32 56 24 59 46 - Virginie Deneckere

Exhibition Management :
+32 56 24 81 82 - Sven Mollie

Email
abiss@industrialfairs.com


Wanneer


Donderdag 3 oktober 2024
09.00 - 17.00

Waar


Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

© Invent Media : All rights reserved - Privacy Policy
edit afsluiten