Call us


Lijden industriële KMO’s echt aan het digitaal complex ?
01/09/2023
Lijden industriële KMO’s echt aan het digitaal complex ?
 Het wordt alvast drummen op ABISS 2023
Jawel, het wordt “drummen” op de beurs én de verschillende stages, tijdens ABISS 2023 op donderdag 5 oktober in Kortrijk Xpo. De -gratis - registratie is geopend en is door ruimte en catering beperkt tot max. 1200 professionele bezoekers uit alle takken van de industrie.

Drummen dus, omdat niet alleen de industriële digitale frontrunners, maar ook het peloton aan kleinere en middelgrote bedrijven de digitale kloof willen dichten. Vele kleinere industriële maakbedrijven leden tot vorig jaar nog "aan een chronisch digitaal complex" . De "idee-fixe" dat alleen maar grote organisaties met mensen, middelen en interne expertise, de digitale en IioT-projecten aankunnen zou toch al lang achterhaald moeten zijn. Wie nu nog net iets voor de bezemwagen laveert, komt serieus in de problemen.
Registreer gratis uw (team)bezoek aan ABISS 2023
Wat is er veranderd ?
 
  • Moore’s Law geldt niet alleen voor hardware, maar even goed voor alle digitale technologie en software. 'Off-the-shelf' digitale technologie, software en visualisaties voor data, data-analyse, AI, IioT etc.. worden ook voor kleinschalige projecten best betaalbaar en schaalbaar. Dat geldt ook voor het binnenhalen van externe specialisten, die hun kennis hebben kunnen opschalen.
     
  • Flexibele en weerbare toeleveringsketens vereisen, digitale en data-gedreven vereisten van zowel leveranciers als klanten, en de veiligheidsprotocollen om nog data te up-en downloaden worden verplichte kost.
     
  • Quick response & lean manufacturing, OEE gedreven maakprocessen, en nieuwe, 'as-a-service' zakenmodellen vereisen nieuwe digitale tools en skills. Zo exclusief zijn ze niet meer, er bestaat reeds heel wat 'off-the-shelf' software om fabrieken slim én geconnecteerd te laten werken.
Kortom, de digitale kloof wordt snel dichtgereden, en het gefilosofeer valt stil. Maar de ronde wordt iedere dag opnieuw gereden, en ook de voorhoede kijkt vooral niet naar achter. De competitieve voorsprong, het fijnere werk en "het laatste vet op de OEE-soep" worden liefst minstens behouden, of zelfs vergroot.
All-in-one tool voor een efficiënt (online) bezoek!
ABISS brengt ook de digitale bezoeker in contact met de partners en experten. Via de "digital twinABISS Digital kunnen thuisblijvers de sessies & demo’s live en/of uitgesteld volgen, interageren met partners en het beursaanbod ontdekken. Ook de fysieke bezoeker gebruikt de app als handige navigatie- & meetingtool. 

Een volboekte ABISS 2023 én een imposante line-up aan gastsprekers
 
Deze 8e ABISS wordt terug de evenwichtige mix tussen Classes over Industry of Things, Intelligence of Things, Security of Things ( OT-security) en een ruime 90 technologiepartners die effectief demonstreren wat de experten on stage claimen.

Hot items uiteraard zijn alle gevorderde AI-toepassingen in diverse industrieprocessen, en steeds actueler het complete OT-security thema, waar steeds meer tractie vanuit bezoekers en exposanten ontstaat. Alle Expert Classes vindt u hier.

 
Registreer gratis uw (team)bezoek aan ABISS 2023

Organisatie|Verkoop|InfoInvent Media BV

Doorniksesteenweg 216 | 8500 Kortrijk

Sales :
+32 56 24 11 40 - Iris Devos
+32 56 24 81 91 - Aäron Couckuyt

Exhibition Support :
+32 56 24 59 46 - Virginie Deneckere

Exhibition Management :
+32 56 24 81 82 - Sven Mollie

Email
abiss@industrialfairs.com


Wanneer


Donderdag 3 oktober 2024
09.00 - 17.00

Waar


Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

© Invent Media : All rights reserved - Privacy Policy
edit afsluiten