Call us


De grootste digitale training voor de industrie, open voor beginners en gevorderden
20/09/2020
Dat het voorjaar een gamechanger was - en wellicht bekend zal blijven als de periode waar productiebedrijven met warp speed een onlinepoot opgezet hebben - is duidelijk. Het was nu duidelijk een ‘digitize or disappear-verhaal’ zonder punten of komma’s. Dit bevorderde niet alleen thuiswerk en e-commerce, maar stimuleerde eveneens het vanop afstand monitoren, plannen, controleren en interveniëren van industriële productie, engineering, maintenance, planning, supply chain en warehousing. Kortom, de volledige waardeketen moest in sneltempo digitaliseren. Gelukkig waren heel veel sectoren, zoals de petrochemie, de farmaceutische industrie, de machinebouw en de logistiek al deels voorbereid op deze Zwarte Zwaan. De inhaalbeweging voor de industrie is nu imminent! 

Daarom ook dat deze industrie-digitale summit/netwerkevent, zonder enige twijfel en met veel enthousiasme, met prioriteit doorgaat. Dit gebeurt wel met een beperkt aantal gegadigden (800), maar met meer honger dan ooit naar een reboot! Industrialfairs, samen met o.a. Agoria, Ugent, Howest en Factories of the Future, maken zich hard dat het voor velen in de industrie nu of nooit is.

Doelstelling is om eindbeslissers en verantwoordelijken zo snel mogelijk inzicht te bieden voor een specifiek proces om iedere afdeling of activiteit gedeeltelijk of volledig te digitaliseren. Een omzetting naar het digitale, de automatisatie, de interconnectie, de monitoring, het beheer, de analyse en de interventie (Industry of Things), bovendien slimmer (Intelligence of Things) en veiliger ( Security of Things) tegelijkertijd.  Deze 3 thema’s vindt u terug op ABISS met aangepaste demo’s en Expert Classes. Meer weten over alle technologieën en oplossingen, klik hier.

Organisatie|Verkoop|InfoInvent Media BV

Doorniksesteenweg 216 | 8500 Kortrijk

Sales :
+32 56 24 11 40 - Iris Devos
+32 56 24 81 91 - Aäron Couckuyt

Exhibition Support :
+32 56 24 59 46 - Virginie Deneckere

Exhibition Management :
+32 56 24 81 82 - Sven Mollie

Email
abiss@industrialfairs.com


Wanneer


Donderdag 3 oktober 2024
09.00 - 17.00

Waar


Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

© Invent Media : All rights reserved - Privacy Policy
edit afsluiten